laupäev, 12. märts 2011

Nädalavahetus Otepääl

Reedel väljusime kooli juurest kell 13:30 . Kõik tundusid väga rõõmsad, sest nädalavahetus tõotas tore tulevat ja võin juba ette öelda,et ka tuli :)
Sõitsime mitu tundi ja kui Otepääle jõudsime,siis esimene asi mida me tegime oli minek snowtubingutega sõitma,mis meeldis kõigile sõitjatele väga. Need emotsioonid, mis tagasi tulles kõikidest õhkasid olid rõõmustavad. Tore oli näha õpilasi,kes olid korragi elus oma otsusega rahul. Oli ju ka neid õpilasi,kes Otepääle ei tulnud, sest see pidavat mõttetu ja igav olevat. Aga kas oli siis? Võin kohe julgelt vastata,et ei olnud.

Laupäeval oli kõik käigud ja tegevused ära planeeritud. Äratus oli kell 08:00, aga oli ka neid õpilasi,kes ärkasid varem ja läksid koos direktori ja Kauriga suusatama.
Laupäeval käidi Tehvandi staadioni hoones,Kuutsemäel, suusatamas, kelgutamas ja Tehvandi vaatetornis. See vaade,mis vaatetornis meile avanes oli lummavalt kaunis. Õhtul olid kõik väga väsinud ja juba kell 21.50 oli majas täielik vaikus : )

Pühapäeva hommikul käisid mõned õpilased koos direktori ja matemaatika õpetajaga suusatamas, mis oli väga kosutav ja selline hommikune äratus on ju väga mõnus : ) Pühapäeval käisime veel kirikus, suusatamas,kelgutamas ja väiksemad käisid ka vaatetornis,sest laupäeval nad sinna ei jõudnud. Kell 18:00 olime juba koolis tagasi.

See reis oli väga hea vaheldus, vähemalt minu arust. Nautisin igat päeva ja sain ka enda suusatamis oskusi lihvitud, õppisin palju uusi asju ja alati on hea midagi juurde ju õppida :)

1 kommentaar:

Jane ütles ...

Tänan toreda jutu eest!